Sommer = kjærlighet

Sommeren gir rom for ferie og strandliv, men på Amnesty International Region Øst ligger vi ikke på latsiden!

 
Publisert: 19. jun 2012, kl. 14:45 | Sist oppdatert: 19. Mar 2013, kl. 12:19
Festivaler og yrende gateliv er perfekte omstendigheter for å skape oppmerksomhet rundt våre aksjoner. Denne sommeren vil det være kjærlighet i luften når Amnesty dukker opp på en rekke arrangementer. Engasjerte aktivister i hele Region Øst gleder seg til å stå på for årets sommeraksjon.

”Å elske er en menneskerett” er navet på årets sommeraksjon der det fokuseres på retten til å være den man er og elske den man vil uten å bli utsatt for noen form for diskriminering. Mange steder i Europa blir lesbiske, homofile, bifile og transpersoner utsatt for overgrep på grunn av sin seksuelle legning. Amnesty har satt i gang en solidaritetsaksjon for utsatte prider i Europa. Vi har opprettet en ”Hjertebank”, hvor flest mulig hjerter skal samles for å støtte aktivister og prider i Europa. Sommeren 2012 vil derfor Amnestyaktivister fra hele Norge samle inn hjerter på vegne av lesbiske, homofile, bifile og transpersoners rettigheter.

Aktivister i Region Øst arrangerer hjerteverksteder på en rekke festivaler og arrangementer i løpet av sommermånedene. IFORM-løpet, Torp-festivalen, Fjordfesten i Sandefjord, Øyafestivalen og Oslo Kulturnatt er bare et utvalg arrangementer du kan finne oss på. Vi vil også være til stede på Søndagsmarkedet på Blå i juli, så vel som på strender og parker på varme sommerdager. På alle stedene vil vi ha stands hvor publikum blir oppfordret til å bidra med sitt selvlagde hjerte med personlig hilsen. Hjertene samles i vår “Hjertebank”.

Har du selv et arrangement eller ønsker du å stå på stand med oss, ikke nøl med å ta kontakt, [email protected]



Hjerteverksted i region øst
7.6: Minimela, Oslo
10.6: Bilfrie dager, Grünerløkka
16.6: Iform-løpet, Oslo
23.6: Holmestrand kulturfestival
26.6: Hagefest (Skeive dager), Oslo
30.6: Paraden (Skeive dager), Oslo
4.7-7.7: Kongsberg Jazzfestival
8.7: Søndagsmarkedet på Blå
uke 28: Kunstplass5, Oslo
16.-22.7: Leir, Skeiv ungdom
27.-29.7: Torp-festivalen
6.-12.8: Øya-festivalen
11.8: Fjordfest, Sandefjord
23.-26.8: Elvefestivalen, Drammen
Har du et par timer til overs og vil delta i sommer? Send epost til [email protected]