Verksted: Love Moves - gammel versjon

I juni arrangeres Europride i Oslo. Amnesty skal delta i den store festparaden under parolen «Love is a Human Right», og i den anledning inviterer vi til paradeverksted lørdag 14.juni. 
Publisert: 15. Mai 2014, kl. 13:35 | Sist oppdatert: 16. Mai 2014, kl. 15:51

Denne sommeren skal Oslo være vertskap for Europride, Europas største festival for LHBT-spørsmål og menneskerettigheter. Fra 20.-29. juni blir det holdt en rekke arragementer innenfor politikk, kultur, og kunst, som har som mål å sette disse temaene på agendaen. Ikke minst blir det fest, og høydepunktet er den store paraden i Oslo sentrum lørdag 29. juni. Her skal Amnesty International delta, og vise sin støtte til LHBT-miljøet under budskapet «Love is a Human Right». Alle som er opptatt av menneskerettigheter, ytringsfrihet og likestilling er velkomne til å være med - uansett seksualitet og kjønnsidentitet; uansett om du går for deg selv eller i solidaritet med andre.

Bli med på paradeverksted
I forbindelse med vår deltakelse i paraden ønsker Amnesty å lage en ordentlig fest. Vi vil fremme budskapet vårt ved å bruke rytmer, farger og andre effekter slik at vi blir lagt merke til. Derfor inviterer vi alle som ønsker å bidra velkommen til verksted i Amnestys lokaler. Her skal vi lage rytmeinstrumenter, batikkskjorter og annet materiell til paraden. Bli med, og ta gjerne med en venn!

Når: Lørdag 14. juni kl.

Hvor: Amnestys lokaler i Grensen 3

Hva skal jeg ta med?