Share
European Youth Meeting 2016 Foto: Amnesty International
European Youth Meeting 2016 Foto: Amnesty International
European Youth Meeting 2018

Ungdomsaktivister møtes i Paris

Er du mellom 18 og 24 år gammel, brenner for menneskerettighetene og har lyst til å delta på en europeisk ungdomssamling? Nå har du mulighet til å søke om å delta på European Youth Meeting 21.-25. juli i Paris.
Skrevet av: Frank Conde Tangberg
PUBLISERT: 1. mars 2018, KL. 11:25 -
SIST OPPDATERT: 2. mars 2018, KL. 17:19
Aktivister møtes for å lære mer om menneskerettighetsforkjempere

Verden over må vanlige mennesker ta enorme risiki for å beskytte rettigheter som mange tar for gitt. Etterforskningen Amnesty International har utført viser at mange menneskerettighetsforkjempere risikerer trakassering, trusler, tortur, tvungne forsvinninger og til og med drap som følge av at de hever stemmen mot urett. Ungdoms innsats er avgjørende for at vi skal kunne endre den negative situasjonen og ikke minst skape en bedre fremtid.

En konferanse for erfarne ungdomsaktivister

European Youth Meeting (EYM) har blitt arrangert hvert andre år. Hensikten med møtet er å la erfarne aktivister øke kompetansen sin og gå i dybden rundt utfordringer menneskerettighetsforkjempere møter. Dersom du har vært med i en Amnesty-gruppe en stund, deltatt på opplæring i Amnesty-regi i form av kurs eller samlinger, eller engasjert deg på annet vis så er dette noe for deg! Søk om å være med her. Vi velger bare to personer som får være med. Kanskje du er en av de heldige!

"It was a great experience for me to meet like-minded people from all over Europe who are passionate about struggling for a world which is a better place for everyone" - Ivar Smaho, Slovakia

Noe av det flotte med EYM er at det blir arrangert av dyktige ungdomsaktivister. Under EYM vil du delta på spennende kurs, skill-shares og workshops. Du vil bli del av et internasjonalt ungdomsmiljø hvor alle er opptatt av menneskerettigheter og ønsker å jobbe aktivt for en positiv endring. Etter samlingen vil du ha fått mange nye internasjonale venner og fått styrket dine ferdigheter som aktivist. Dette er en arena for deg som vil utvikle deg i Amnesty.

"It was very inspiring to meet so many amazing people and great activists! Never lose motivation, hope and passion! The world can change, but it won’t change alone... luckily we can help it!" - Alenka Mrakovcic, Slovenia

Del saken
Andre Nyheter