Share
Bilde fra landsmøtet 2016
Bilde fra landsmøtet 2016
Velkommen til Stavanger

Landsmøte 2018

Vi inviterer alle Amnesty-medlemmer til landsmøtet 2018 i Stavanger, 9.-11. november.
Skrevet av: Anne Marie Mollén
PUBLISERT: 14. juni 2018, KL. 11:07 -
SIST OPPDATERT: 18. oktober 2018, KL. 19:03
Tid: 9.-11. november 2018
Sted: Clarion Hotel Energy, Stavanger
Påmeldingsfrist: 9.10.2018

For alle sakspapirer og dokumenter knyttet til landsmøtet, se her.

Det er duket for høydepunktet i vår organisasjon, landsmøtet, hvor vi samler medlemmer fra hele landet til en innholdsrik helg.

I år skal landsmøtet feire at Verdenserklæringen fyller 70 år, og det vil være et gjennomgående tema for hele helgen. Vi tar et tilbakeblikk på den positive utviklingen av menneskerettighetene fra 1948 og frem til i dag, og Amnestys bidrag til dette. Vi vil også skue fremover, hvor vil menneskerettighetene stå, og hvordan ser verden ut om 10, 20 eller 30 år?

Samtidig som vi skal feire et jubileum og menneskerettighetenes positive utvikling, er det ikke til å komme bort fra at mange rundt i verden i dag har et stadig mer begrenset handlingsrom på grunn av en politikk og retorikk som utfordrer menneskerettighetene. Dette gjelder også medlemmer og ansatte i Amnesty i flere land. Derfor har vi invitert generalsekretærer fra andre Amnesty-seksjoner som føler dette på kroppen daglig, for å snakke om hva de opplever, hvorfor arbeidet vårt er viktigere enn noen gang og hvordan vi sammen kan skape endring.

En av de store sakene vi skal diskutere på landsmøtet i år er medlemsdemokratiet innad i organisasjonen. På bakgrunn av et prosjekt som har pågått siden forrige landsmøte, skal vi drøfte og avgjøre hvordan landsmøtene skal være, og hvordan medlemmene kan bli mer involvert i årene som kommer.

Landsmøtet er en flott arena for å vise frem alt det dere som medlemmer, aktivister og frivillige får til i arbeidet for menneskerettighetene, samt å planlegge hva vi skal gjøre fremover. Det blir anledning til å se hva andre holder på med, dele erfaringer, delta i workshops og bygge nettverk innad og på tvers av regionene. Du vil møte både gamle og nye medlemmer, styret, ansatte ved sekretariat og internasjonale gjester, og bli kjent med mange engasjerte mennesker.

Kom på landsmøtet for å bygge på ditt engasjement, lære mer, bli inspirert og påvirke organisasjonen slik at vi kan fortsette vårt viktige arbeid sammen!

Hvem kan delta?
Landsmøtet er åpent for alle medlemmer i Amnesty i Norge. For å ha stemmerett må du ha vært medlem minst seks måneder sammenhengende før landsmøtet avholdes.
Er du under 18 år må du ha samtykke fra foresatte. Vennligst fyll ut skjema i kolonnen til høyre.

Hva koster det?
Deltakeravgift er 300 kr. For medlemmer under 25 år er deltageravgiften 150 kr. Middag fredag og lørdag, samt lunsj lørdag og søndag er inkludert i dette. Informasjon om betaling ettersendes ved påmelding og plass er ikke sikret før betalingen er registrert. Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at ved betaling av deltakeravgift er påmelding bindende.
Påmeldingsfrist for landsmøtet er 9. oktober.

I tillegg må du selv betale for overnatting, men du kan be om refusjon for andre reiseutgifter, minus en egenandel. Se praktisk info til høyre for ytterligere detaljer.

Overnatting
Amnesty medlemmer kan bestille hotellrom med frokost for 950 kr dobbeltrom/ 850 kr enkeltrom per natt på Clarion Hotel Energy. Bestilling må skje direkte til hotellet innen 9. oktober for å være garantert avtalt pris. Kode for bruk til bestilling mottas ved påmelding. Ønsker du å overnatte et annet sted står du selvfølgelig fri til det.

Ungdom under 25 år har tilbud om gratis overnatting på tre- eller firemannsrom. Hvis du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet kan du selv bestille rom til prisen over.

Ungdomssamling
Fredag 9. november, i forkant av landsmøtet, inviterer Ungdomsrådet til samling for alle ungdom under 25 år. Bli med på en inspirerende dag med workshops, erfaringsutveksling og minst en surprise gjest. Ungdomssamlingen krever egen påmelding. Les mer og meld deg på her.
Del saken
Andre Nyheter